Bij Friver geloven we dat duurzaamheid de toekomst van de metaalindustrie vormt. We zijn bezig met het integreren van duurzame praktijken in al onze bedrijfsprocessen. Dit doen we niet alleen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ook om bij te dragen aan een veilige en gezonde werkomgeving voor onze medewerkers en de gemeenschap.

In de afgelopen periode hebben we al verschillende initiatieven opgepakt. We hebben onze verlichting vervangen door energiezuinige LED-verlichting en zijn bezig met het optimaliseren van onze machines om energie te besparen. Daarnaast hebben we een afvalscheidingssysteem geïmplementeerd, waarmee we recycling bevorderen en ons afval verminderen. Wij vinden het terrein schoonhouden ook een belangrijk punt in onze bedrijfsprocessen, hierdoor komt zo min mogelijk afval in de natuur terecht en draagt Friver bij aan een schone omgeving.

Verder houden we rekening met de geldende wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid en milieu. We blijven op de hoogte van ontwikkelingen en zorgen ervoor dat onze processen voldoen aan de laatste eisen, zodat we niet alleen meewerkend zijn, maar ook een voorbeeldfunctie vervullen binnen de metaalsector.

Bij Friver staat duurzaamheid niet alleen voor de producten die we maken, maar ook voor de manier waarop we zorgen voor onze medewerkers. Duurzaamheid begint bij de mensen op de werkvloer. Daarom investeren we bij Friver niet alleen in veiligheid, maar ook in ergonomisch werken en het welzijn van onze medewerkers.

We begrijpen dat werken met metaal fysiek intensief kan zijn. Daarom zorgen we voor werkplekken die zijn afgestemd op de behoeften van het lichaam, zodat iedereen in een gezonde houding kan werken zonder onnodige belasting. Van slimme tilhulpen tot aanpasbare werkplekken, alles is erop gericht om zowel nu als in de toekomst gezond aan het werk te blijven.

Bij Friver zien we duurzaamheid als een totaalplaatje: gezonde medewerkers, veilige werkmethoden en aandacht voor de lange termijn. Zo zorgen we ervoor dat iedereen elke dag met plezier en vertrouwen aan de slag kan.

We zijn trots op de stappen die we al hebben gezet, maar we blijven ons inzetten om onze duurzaamheidsdoelen verder te verbeteren. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige metaalindustrie, waarin duurzaamheid, veiligheid en welzijn hand in hand gaan.